makeup & model coach

Notice: Use of undefined constant PHP_INT_MIN - assumed 'PHP_INT_MIN' in /customers/d/4/2/bryllupfotograferne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-facebook/lib/com/util.php on line 488 Notice: Use of undefined constant PHP_INT_MIN - assumed 'PHP_INT_MIN' in /customers/d/4/2/bryllupfotograferne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-facebook/lib/com/util.php on line 498

cat Jeg hedder Cat, 41 år. Jeg har stået model mange år, har en del erfaring foran kameraet og på et shoot. Jeg lægger altid min makeup selv, samt på andre og har god sans for dette. Elsker at coache og hjælpe til på et shoot. Hele processen, fra start til slut og på at se det færdige resultat. Jeg køre i storkøbenhavn ellers aftales pris for extra km

 

 

 

Jeg tilbyder bla.

1. Polterarbend: Model for en dag/ Billedegave til sin kommende mand/kone.
Makeup, en let hår styling og coaching på fotoshootet.
Tøj og rekvisitter med bringes selv.
Varighed ca.2 timer
.
 2. Model for en dag.
Makeup, en let hår styling, hjælp til posering og coaching på photoshootet.
Tøj og rekvisitter med bringes selv.
Varighed ca. 2-3 timer
 .
3. Kæreste/Veninde photoshoot. Få lækre billeder med sin bedste ven.
Makeup, en let hår styling, hjælp til posering og coaching på photoshootet.
Tøj og rekvisitter med bringes selv.
Varighed ca. 2-3 timer
 .
4. Photoshoot assistent. Mangler hjælp til, lækre model billeder, makeup eller poseringer til din model.
Makeup, en let hår styling, hjælp til posering og coaching af model og hjælp til fotograf på photoshootet.
Tøj og rekvisitter med bringes selv.
Varighed aftales efter behovet af hjælp.
 .
5. Makeup til photoshoot. Mangler du make up til din næste model eller til dit photoshoot.
Makeup lægges evt. let hår styling. Tjekkes til opstart af shootet, så det ser ud som det skal.
Varighed ca. 1-1½

kommentar